Stages & internships

Internships

Internships oncology for international students and veterinarians are available in Animal Hospital Zeeuws-Vlaanderen, location De Ottenhorst, on a regular base. These internships last from 1 month to 1 year. Housing facility is available. Applicants need to speak either Dutch or English.

 

For more information and applications you can send an e-mail to dzzv.contact@anicura.nl

 

Stage

Op zoek naar een stageplaats?

 

AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen biedt al jarenlang stageplaatsen aan voor paraveterinairen in opleiding, studenten dierverzorging die aansluitend de opleiding tot paraveterinair gaan doen, maar ook voor korte "snuffelstages" van het voortgezet onderwijs.

 

We leiden steeds 1 tot 2 stagiaires tegelijkertijd op in ons bedrijf. Hierdoor kunnen we voldoende tijd en aandacht aan de opleiding besteden waarbij de leerbehoefte van de stagiair centraal staat. Onze voorkeur gaat uit naar stagiaires die een blokstage moeten doen.

 

Wanneer de gewenste periode ook bij ons schikt zal je uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek en kom je enkele dagen op proef. We proberen je dan een indruk te geven van de praktijk, de werkzaamheden en wat we van je verwachten. Op deze manier krijgen wij ook een indruk of jij binnen ons team past. Aan de hand van dit gesprek en deze proefperiode kan een stageperiode volgen.

 

AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen is een erkend SBB leerbedrijf. Wij staan geregistreerd onder bedrijfsnummer: 100191733

 

Wees er snel bij want we krijgen jaarlijks veel stageverzoeken maar wij hebben maar een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar. Stuur ons een e-mail met je stagewensen en je CV, t.a.v. Manuela Kint.

Openingstijden

Behandeling uitsluitend volgens afspraak. Gedurende de openingstijden kunt u zonder afspraak terecht voor het halen van voeding, medicijnen en hulpmiddelen.

Locatie de Ottenhorst
ma t/m vrij 8.00 - 19.30 uur (behandeling volgens afspraak)
zat 11.00 - 13.00 uur (behandeling volgens afspraak)

Locatie de Steenberghe

Met ingang van 1 juli 2018 gesloten (meer info)


NIEUW! vanaf 12 juni AniPlan®
 

Weekenddienst (spoedgevallen)

12-13 januari Dierenkliniek Axel
19-20 januari Dierenkliniek de Ark

26-27 januari Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen

2-3 februari Dierenkliniek Axel

schrijf je in voor de nieuwsbrief