Hanneke Jansen

Hanneke Jansen

Ik heb de 4-jarige opleiding tot Paraveterinair in Barneveld gevolgd. Sinds mei 2004 ben ik werkzaam binnen het assistententeam van 'de Ottenhorst.'

Riffie, de poes op de foto, is na een aanrijding in 'de Ottenhorst' binnen gebracht. Ze had een groot gat in haar middenrif. Dankzij de succesvolle en levensreddende operatie hier in de kliniek ben ik nu haar nieuwe baasje.

Mariska de Ruijsscher

Mariska de Ruijsscher

Na mijn diploma dierverzorging te hebben gehaald aan het groencollege te Goes, ben ik de cursus Paraveterinair in Barneveld gaan volgen. Tijdens deze studies heb ik meerdere malen in De Ottenhorst stage gelopen. Sinds februari 2009 ben ik in de kliniek werkzaam als paraveterinair medewerkster.

 

Vroeger deed ik mee aan wedstrijden, maar tegenwoordig heb ik sierduiven (Engelse Modena en Valenciana). Sinds september 2007 heb ik een Engelse Basset Hound genaamd Summer. Van haar is afstand gedaan en ik heb haar geadopteerd.

Manuela Kint

Manuela Kint

Na het behalen van mijn diploma Paraveterinair in Barneveld, ben ik sinds mei 2008 werkzaam als assistente in de kliniek. Het werk als assistente is veelzijdig, wat het erg leuk maakt.

Sinds mijn 15e heb ik tamme ratten als huisdier en vind alles wat met konijnen en knaagdieren te maken heeft uitermate interessant. Zo woon ik regelmatig jaarlijkse congressen bij om mijn kennis over de knagers te vergroten.
Ook ben ik graag bezig met anesthesie bij kleine gezelschapsdieren en heb diverse uitgebreide cursussen op dit gebied gevolgd.

Joanie Gobeyn

Joanie Gobeyn

In 2008 heb ik mijn diploma paraveterinair in Barneveld behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere keren stage gelopen in De Ottenhorst. Sinds juli 2008 ben ik werkzaam in de kliniek. Vanaf jongs af aan ben ik veel bezig met dieren, waaronder paarden. Ik heb dan ook voor mijn opleiding paraveterinair mijn diploma Paardenhouderij Niveau 3 behaald in Goes. Op de foto zie je mijn paard Mirakel en mijn hondje Muiz.

Amber Stockman

Amber Stockman

Ik ben Amber Stockman en in juni 2010 heb ik mijn diploma paraveterinair behaald op het Groenhorst College in Barneveld. Na 2 keer stage te hebben gelopen in Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen ben ik sinds september 2010 werkzaam in de praktijk. Het werken met dieren en hun eigenaren is erg leuk en afwisselend, geen dag is hetzelfde! Ik heb 2 lieve katjes genaamd Oskar en Suus, en in de toekomst zou ik nog wel een hondje willen.

Marinka Kole

Marinka Kole

In Barneveld heb ik mijn diploma paraveterinair behaald. Tijdens de opleiding heb ik meerdere malen stage gelopen in Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen. Sinds december 2013 ben ik werkzaam in deze praktijk. Het werk als assistente doe ik met veel plezier en het zorgt elke dag weer voor nieuwe uitdagingen. Daarnaast ga ik ook graag wandelen met onze hond Luckie. We hebben hem geadopteerd uit het asiel toen hij 8 maanden was.

Milena Lauwers

Milena Lauwers

In mei 2016 heb ik mijn opleiding tot paraveterinair in Barneveld afgerond. Ik heb meerdere stages gelopen bij Dierenkliniek De Ottenhorst. Vanaf mei 2016 ben ik werkzaam in het Dierenziekenhuis. Het werk vind ik vooral leuk, omdat elke dag weer anders is. Op de foto zie je mij samen met mijn Mechelse herder Zina. Naast Zina heb ik ook nog een kat Lexi geadopteerd.

Jamie Brandenburg

Jamie Brandenburg

In september 2017 ben ik begonnen met mijn 2 jarige cursus paraveterinair in Barneveld. Mijn eerste stage was bij de Ottenhorst. Ik heb het toen zo naar mijn zin gehad, dat ik vanaf dat moment zeker wist dat ik paraveterinair wilde worden. Ik vind het werk erg leuk, het is ook mijn passie en ik wist altijd al dat ik met dieren wilde werken. Ik hou ervan elke dag met dieren bezig te zijn en alles wat ermee te maken heeft. 

 

 

Kim Riddering

Informatie volgt.

Openingstijden

Behandeling uitsluitend volgens afspraak. Gedurende de openingstijden kunt u zonder afspraak terecht voor het halen van voeding, medicijnen en hulpmiddelen.

Locatie de Ottenhorst
ma t/m vrij 8.00 - 19.30 uur (behandeling volgens afspraak)
zat 11.00 - 13.00 uur (behandeling volgens afspraak)

Locatie de Steenberghe

Met ingang van 1 juli 2018 gesloten (meer info)


NIEUW! vanaf 12 juni AniPlan®
 

Weekenddienst (spoedgevallen)

12-13 januari Dierenkliniek Axel
19-20 januari Dierenkliniek de Ark

26-27 januari Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen

2-3 februari Dierenkliniek Axel

schrijf je in voor de nieuwsbrief