Verzekering

Huisdierverzekering? Zeker het overwegen waard!

In de praktijk krijgen we vaak vragen over huisdierverzekeringen. Is dat verstandig? Kunt u zonder probleem een onverwachte uitgave van zeg € 950,- betalen dan is het misschien niet zo nodig om een verzekering af te sluiten. Maar laten we eerlijk zijn, dat is niet voor iedereen ten alle tijden mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet u als eigenaar dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte medische kosten. Bovendien kunt u uw huisdier verzekeren van de beste veterinaire zorg. Een prettige zekerheid. Voor u en voor uw huisdier.

 

Verschillende aanbieders

In Nederland zijn er verschillende aanbieders van huisdierenverzekeringen actief. Om een goede keuze te maken kunt u het beste de voorwaarden, service en diensten van alle aanbieders vergelijken. Let bij uw keuze goed op, de verzekeringen zijn vergelijkbaar maar verschillen ook op meerdere punten. Let bijvoorbeeld op:

Lees meer

Proteq en Petplan

Proteq
Met ruim 100.000 klanten is Proteq Dier & Zorg veruit de grootste huisdierenverzekeraar van Nederland. Vanaf de start in 1998 draat Proteq Dier & Zorg bij aan verantwoord huisdierbezit. Wij vergoeden vrijwel alle kosten die worden gemaakt voor medische behandelingen van honden en katten als gevolg van een ongeval en/of ziekte. Hiermee maken wij betere zorg voor huisdieren mogelijk.


Elk mens is anders, maar ook elke hond of kat is anders. Bovendien is het ene ras gevoeliger voor ziekten dan het andere. Daarom biedt Proteq Dier & Zorg u de keuze uit twee verschillende verzekeringen; de Proteq Dier & Zorg Comfort Verzekering en de Proteq Dier & Zorg Bewust Verzekering. Beide verzekeringen hebben een uitstekende dekking.

Lees meer

Openingstijden

Behandeling uitsluitend volgens afspraak. Gedurende de openingstijden kunt u zonder afspraak terecht voor het halen van voeding, medicijnen en hulpmiddelen.

Locatie de Ottenhorst
ma t/m vrij 8.00 - 19.30 uur (behandeling volgens afspraak)
zat 11.00 - 13.00 uur (behandeling volgens afspraak)

Locatie de Steenberghe

Met ingang van 1 juli 2018 gesloten (meer info)


NIEUW! vanaf 12 juni AniPlan®
 

Weekenddienst (spoedgevallen)

12-13 januari Dierenkliniek Axel
19-20 januari Dierenkliniek de Ark

26-27 januari Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen

2-3 februari Dierenkliniek Axel

schrijf je in voor de nieuwsbrief